#F&Bexpert

 


Μιχάλης Ντουνέτας

Food & Beverage Management

operation-hotel

Ο Executive chef Μιχάλης Ντουνέτας, είναι καθηγητής στη Σχολή Μαγειρικής “Le Monde” και συγγραφέας βιβλίων μαγειρικής. Ακόμα, είναι εισηγητής σεμιναρίων στην Ελλάδα και το εξωτερικό και συνεργαζόμενος σεφ σε αρκετές εταιρείες εστίασης, ενώ συμμετείχε και σε τηλεοπτικές εκπομπές μαγειρικής. Τα εστιατόρια, που έχει δουλέψει ο ίδιος ή έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του (στήσιμο καταλόγου, εκπαίδευση προσωπικού κ.α.) αποτελούν πάντα τα κορυφαία στο γαστρονομικό χάρτη της Ελλάδας.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
ho-team.                  ho-team.                ho
 

“Η επιτυχία είναι η αντοχή στον χρόνο και η Hotel Operation
το κέρδισε αυτό το στοίχημα."

Η Hotel Operation, εταιρεία διαχείρισης ξενοδοχείων
 
 

10


Διακεκριμένοι σύμβουλοι & Επαγγελματίες του κλάδου

59%


Απευθείας
Κρατήσεις

92%



Πληρότητα

38.000


Άριστες
Κριτικές
 


Ακολουθήστε μας

#FollowUs

      




Εταιρεία Διαχείρισης Ξενοδοχείων                            Εταιρεία Διαχείρισης Ξενοδοχείων