#F&Bexpert
Μιχάλης Ντουνέτας
Food & Beverage Management
Ο Executive chef Μιχάλης Ντουνέτας, είναι καθηγητής στη Σχολή Μαγειρικής “Le Monde” και συγγραφέας βιβλίων μαγειρικής. Ακόμα, είναι εισηγητής σεμιναρίων στην Ελλάδα και το εξωτερικό και συνεργαζόμενος σεφ σε αρκετές εταιρείες εστίασης, ενώ συμμετείχε και σε τηλεοπτικές εκπομπές μαγειρικής. Τα εστιατόρια, που έχει δουλέψει ο ίδιος ή έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του (στήσιμο καταλόγου, εκπαίδευση προσωπικού κ.α.) αποτελούν πάντα τα κορυφαία στο γαστρονομικό χάρτη της Ελλάδας.