Διαχείριση Κρατήσεων

 

Διαχείριση Κρατήσεων


Η διαχείριση κρατήσεων είναι ένα από τα σημαντικότερα τμήματα ενός ξενοδοχείου, καθώς με σωστή στρατηγική, μπορεί να αυξήσει άμεσα το κέρδος της επιχείρησής σας.

Αναλαμβάνουμε εξ’ ολοκλήρου τη διαχείριση και οργάνωση των κρατήσεων. Στόχος μας είναι η επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου και η αύξηση της πληρότητας, κυρίως μέσω απευθείας κρατήσεων.

Με σωστή διαλογή και διαχείριση των καναλιών πώλησης, και ως συνεργάτες της WebHotelier, απογειώνουμε τις απευθείας κρατήσεις του ξενοδοχείου σας και μεγιστοποιούμε το περιθώριο κέρδους.

Στη Hotel Operation αφοσιωνόμαστε στο να χτίσουμε σωστά το Revenue Management αυξάνοντας με αυτόν τον τρόπο τις πωλήσεις για την κατάλληλη υπηρεσία στον κατάλληλο επισκέπτη, την κατάλληλη στιγμή και στην κατάλληλη τιμή. Το Revenue Management με άλλα λόγια είναι η ανάγκη αναπροσαρμογής των τιμών του καταλύματος με βάσει τις ανάγκες του καταλύματος και τη ζήτηση των επισκεπτών ανά τουριστική σεζόν, με στόχο την επίτευξη μείωσης των εξόδων και αύξησης των εσόδων.

Η άρτια καταρτισμένη ομάδα μας ανταποκρίνεται άμεσα στα αιτήματα των πελατών σας μέσω email ή τηλεφώνου, με επαγγελματισμό και ευγένεια, μεταφέροντας εξ’ αρχής το αίσθημα της ζεστής Ελληνικής φιλοξενίας.

 
 

Επικοινωνία


 

Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε στην οικογένεια της Hotel Operation και μαζί να επιτύχουμε τους στόχους σας!

 

    Επικοινωνία