#F&Bexpert
Νίκος Σκρέμπος
F&B Management
Η μελετημένη και εξειδικευμένη διοίκηση είναι η βάση για μια επιτυχημένη πορεία και εξέλιξη της επιχείρησης στον επισιτιστικό τομέα. Ο Νίκος Σκρέμπος διατηρεί έντονη δραστηριότητα στο χώρο της εστίασης και έχοντας στην ιδιοκτησία του εστιατόρια με αστέρια Michelin. Ως συνιδιοκτήτης του εστιατορίου Hytra, στην Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση, καθώς και στο εστιατόριο Γαλάζια Hytra του ξενοδοχείου Summer Senses στην Πάρο, συνεχίζει να κρατά υψηλά standards στις υπηρεσίες και τις παροχές των επιχειρήσεων που αναλαμβάνει τη διοίκησή τους.