Οργάνωση Επισιτιστικού Τμήματος

 

Οργάνωση Επισιτιστικού Τμήματος

Οργάνωση Επισιτιστικού Τμήματος

Μια ολοκληρωμένη ταξιδιωτική εμπειρία περιλαμβάνει όλες τις αισθήσεις. Ο επισκέπτης θα δει, θα μυρίσει, θα νιώσει και θα γευτεί την Ελληνική Φιλοξενία και φυσικά τις υπέροχες ελληνικές γεύσεις. Επομένως, η επιλογή των πιάτων, του μενού και των πρώτων υλών αποτελούν σημαντικούς παράγοντες στην επιτυχημένη πορεία του ξενοδοχείου σας.

Ο executive chef, Μιχάλης Ντουνέτας, με διεθνή αναγνώριση στο χώρο της γαστρονομίας, επιμελείται προσωπικά τις ανάγκες κάθε ξενοδοχείου και δημιουργεί ένα μοναδικό μενού, με παραδοσιακές-μοντέρνες συνταγές, ώστε να ανταποκρίνονται στοχευμένα στην ταυτότητα του ξενοδοχείου. Προσφέροντας στους επισκέπτες σας το απόλυτο γευστικό ταξίδι, θα απογειωθεί η εμπειρία τους στο ξενοδοχείο σας!

 

Επικοινωνία


 

Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε στην οικογένεια της Hotel Operation και μαζί να επιτύχουμε τους στόχους σας!

 

    Επικοινωνία