#yourSenses

Οργάνωση Επισιτιστικού Τμήματος

Οργάνωση

Επισιτιστικού Τμήματος


Μια ολοκληρωμένη ταξιδιωτική εμπειρία περιλαμβάνει όλες τις αισθήσεις.



Ο επισκέπτης θα δει, θα μυρίσει, θα νιώσει και θα γευτεί την Ελληνική Φιλοξενία και φυσικά τις υπέροχες ελληνικές γεύσεις. Επομένως, η επιλογή των πιάτων, του μενού και των πρώτων υλών αποτελούν σημαντικούς παράγοντες στην επιτυχημένη πορεία του ξενοδοχείου σας.

Ο executive chef, Μιχάλης Ντουνέτας, με διεθνή αναγνώριση στο χώρο της γαστρονομίας, επιμελείται προσωπικά τις ανάγκες κάθε ξενοδοχείου και δημιουργεί ένα μοναδικό μενού, με παραδοσιακές-μοντέρνες συνταγές, ώστε να ανταποκρίνονται στοχευμένα στην ταυτότητα του ξενοδοχείου. Προσφέροντας στους επισκέπτες σας το απόλυτο γευστικό ταξίδι, θα απογειωθεί η εμπειρία τους στο ξενοδοχείο σας!

 
 
Οργάνωση Επισιτιστικού Τμήματος
 
-Digital-Marketing-black#Διαχείριση Ξενοδοχείου & ΚρατήσεωνΧρηματοοικονομικά & Λογιστικά   Χρηματοοικονομικά &Λογιστικά Χρηματοοικονομικά & Λογιστικά#Διαχείριση Ξενοδοχείου & Κρατήσεων#Διαχείριση Ξενοδοχείου & Κρατήσεων

Εμείς δεν ονειρευόμαστε μόνο την επιτυχία του ξενοδοχείου σας…
Υπογράφουμε γι’αυτή!

Η Hotel Operation, εταιρεία διαχείρισης ξενοδοχείων
 


Ακολουθήστε μας

#FollowUs

      




Εταιρεία Διαχείρισης Ξενοδοχείων                            Εταιρεία Διαχείρισης Ξενοδοχείων