#yourSenses

Οργάνωση
Επισιτιστικού Τμήματος
Μια ολοκληρωμένη ταξιδιωτική εμπειρία περιλαμβάνει όλες τις αισθήσεις.
Ο επισκέπτης θα δει, θα μυρίσει, θα νιώσει και θα γευτεί την Ελληνική Φιλοξενία και φυσικά τις υπέροχες ελληνικές γεύσεις. Επομένως, η επιλογή των πιάτων, του μενού και των πρώτων υλών αποτελούν σημαντικούς παράγοντες στην επιτυχημένη πορεία του ξενοδοχείου σας.
Ο executive chef, Μιχάλης Ντουνέτας, με διεθνή αναγνώριση στο χώρο της γαστρονομίας, επιμελείται προσωπικά τις ανάγκες κάθε ξενοδοχείου και δημιουργεί ένα μοναδικό μενού, με παραδοσιακές-μοντέρνες συνταγές, ώστε να ανταποκρίνονται στοχευμένα στην ταυτότητα του ξενοδοχείου. Προσφέροντας στους επισκέπτες σας το απόλυτο γευστικό ταξίδι, απογειώνεται η εμπειρία τους στο ξενοδοχείο σας!
