Η Ομάδα Μας

 
 


Η Ομάδα Μας

Η έμπειρη ομάδα μας συγκροτήθηκε το 2012 με σκοπό την άριστη ξενοδοχειακή διαχείριση. Κάθε συνεργάτης μας είναι απόλυτα αναγνωρισμένος στον αντίστοιχο κλάδο του τουρισμού που έχει επιλέξει. Με αυτόν τον τρόπο, καταφέρνουμε να προσφέρουμε high-end υπηρεσίες και αποτελέσματα εστιασμένα στο απόλυτο συμφέρον της ξενοδοχειακής μονάδας.

 

Κώστας Παπαδιάς

Χρηματοοικονομικά & Λογιστικά


Η διαχείριση όλων των οικονομικών και λογιστικών ενεργειών πραγματοποιούνται υπό την επίβλεψη του Κώστα Παπαδιά, CEO της Hotel Operation. Έχοντας τις καλύτερες ακαδημαϊκές βάσεις και με μεγάλη εμπειρία στο ξενοδοχειακό χώρο, μπορεί να βοηθήσει στο μέγιστο βαθμό με best practices, ώστε το κατάλυμά σας όχι μόνο να ανταπεξέλθει στη δύσκολη συγκυρία της χώρας μας, αλλά να έχει και αυξανόμενα κέρδη.

Θωμάς Πάντος

Profit Specialist, Education – Training:


Ο Θωμάς Πάντος, CEO της Hotel Operation, με μεγάλη εμπειρία στον τουριστικό κλάδο και κυρίως στη διαχείριση των ξενοδοχειακών κρατήσεων, έχει διαχειριστεί στην πορεία του μεγάλο αριθμό ξενοδοχειακών μονάδων με μεγάλη επιτυχία. Θεωρείται ένας από τους κορυφαίους profit specialist στην Ελλάδα που εξασφαλίζει άμεση αύξηση των κρατήσεων και του κέρδους στα καταλύματα. Ακόμα, υπό την επίβλεψή του πραγματοποιείται η σωστή επιλογή ατόμων και η επαγγελματική τους εκπαίδευσή, σύμφωνα με τις ανάγκες της κάθε θέσης.

 

Μιχάλης Ντουνέτας

Food & Beverage Management:


Ο Executive chef Μιχάλης Ντουνέτας, είναι καθηγητής μαγειρικής στη Σχολή Μαγειρικής “Le Monde” και συγγραφέας βιβλίων μαγειρικής. Ακόμα, είναι εισηγητής σεμιναρίων στην Ελλάδα και το εξωτερικό και συνεργαζόμενος σεφ σε αρκετές εταιρείες εστίασης, ενώ συμμετείχε και σε τηλεοπτικές εκπομπές μαγειρικής. Τα εστιατόρια, που έχει δουλέψει ο ίδιος ή έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του (στήσιμο καταλόγου, εκπαίδευση προσωπικού κ.α.) αποτελούν πάντα τα κορυφαία στο γαστρονομικό χάρτη της Ελλάδας.

Φώτης Σέρφας

Υπεύθυνος Φωτογραφιών:


Ο Φώτης Σέρφας θεωρείται από τους κορυφαίους στο χώρο της διαφημιστικής φωτογραφίας, και ειδικότερα της ξενοδοχειακής φωτογραφίας. Έμπνευσή του οι μικρές λεπτομέρειες που κάνουν κάθε ξενοδοχειακή μονάδα ιδιαίτερη και μοναδική. Οι φωτογραφίες του έχουν ‘’ζωή’’ και σε ταξιδεύουν αμέσως στο σημείο που απαθανατίστηκαν. Αναλαμβάνει φωτογραφήσεις σε όλη την Ελλάδα και παράλληλα ανοίγεται σε νέες συνεργασίες στο εξωτερικό.

 

Επικοινωνία


 

Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε στην οικογένεια της Hotel Operation και μαζί να κάνουμε τα όνειρα σας πραγματικότητα!

 
Επικοινωνία