Οργάνωση Επισιτιστικού Τμήματος

 

Οργάνωση Επισιτιστικού Τμήματος

Μια ολοκληρωμένη ταξιδιωτική εμπειρία περιλαμβάνει όλες τις αισθήσεις. Ο επισκέπτης θα δει, θα μυρίσει, θα νιώσει και θα γευτεί την ομορφιά, τη φιλοξενία και φυσικά τις υπέροχες ελληνικές γεύσεις. Οργάνωση Επισιτιστικού Τμήματος

Επομένως, η επιλογή των πιάτων, του μενού και φυσικά των πρώτων υλών αποτελούν σημαντικούς παράγοντες στηνεπιτυχημένη πορεία του ξενοδοχείου σας.

Ο executive chef, Μιχάλης Ντουνέτας, με διεθνή αναγνώριση στο χώρο της γαστρονομίας, επιμελείται προσωπικά τις ανάγκες κάθε ξενοδοχείου και δημιουργεί ένα μοναδικό μενού, με παραδοσιακές και μοντέρνες συνταγές. Προσφέρετε στους επισκέπτες σας το απόλυτο γευστικό ταξίδι, που θα απογειώσει την εμπειρία τους στο ξενοδοχείο σας!

 

Οργάνωση Επισιτιστικού Τμήματος

   
 

Επικοινωνία


 

Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε στην οικογένεια της Hotel Operation και μαζί να κάνουμε τα όνειρα σας πραγματικότητα!

 
Contact